Trenger du oppdateringstimer? Se hva vi kan tilby!

Stig Flesland

Vi står foran en spennende kurshøst – og i vår kurskatalog finner du mange muligheter til å oppdatere deg faglig. 

Jobber du med skatt, avgift eller regnskap er det mange som ser på det du driver med som kjedelig og tørt. De vet strengt tatt ikke hva de snakker om! Kommunikasjon med kunder og det å gi gode råd er viktigere enn kanskje noen gang. Og det skjer samtidig som antall kanaler hvor du når kunder er flere enn noen gang og definisjonen av «gode råd» er annerledes enn før.

Kort sagt: Det å være rådgiver er rett og slett tøft.

Gode grunner

Vi i Skattebetalerforeningen jobber med å gi råd til privatpersoner, næringsdrivende, regnskapsførere, revisorer og advokater hver eneste dag. Og det å holde kurs som gir både oppdateringstimer og oppdatert kunnskap er definitivt en effektiv og fornuftig måte å gi gode råd på!

Bla i vår kurskatalog!

En viktig grunn til at du skal vurdere oss er at våre rådgivere har lang erfaring med support til medlemmene og vet hvor skoen trykker. Muligheten til å snakke med foreleser og spørre han eller henne om konkrete spørsmålsstillinger og situasjoner fra din egen arbeidsplass vet vi er viktig.

I pausene pleier det ofte å være lang kø for å snakke med våre advokater og rådgivere.

Nett eller fysiske kurs – eller begge deler?

I løpet av høsten skal vi arrangere temakurs om lønn, eiendom og generasjonsskifter. I tillegg har vi utenlandskurs og ikke minst vårt tradisjonsrike oppdateringskurs – vår bestselger: «Praktisk skatte- og regnskapskurs». Med dette kurset er du trygg på at du kan gå inn i 2022 oppdatert på eksisterende og nye regler. Dette kurset kommer også som nettkurs i desember.

Og menyen vår består ikke bare av fysiske kurs. Vi har også en lang rekke nettkurs som gir deg oppdatering innen skatt, avgift, bokføring, regnskap med mer.

Les også: Se alle våre nettkurs

Passer ikke tema eller tidspunkt? Vi har en løsning!

Vi skreddersyr kurs ut fra behovene deres – og ut fra din bedrifts kalender. Hvis ikke dere kan komme til oss, kan vi komme til dere, enten fysisk eller digitalt.

Har din gruppe/avdeling behov for oppdateringstimer eller kompetanseheving innen et spesifikt tema, kan vi i Skattebetalerforeningen arrangere interne kurs og foredrag hos deg. Vi har dyktige kursledere med høy kunnskap og lang erfaring innen sitt kompetansefelt. Vi kan holde alt fra korte seminarer på 1-2 timer til kurs som gjennomføres over flere dager.

Les også: Visste du at du kan få kursene akkurat slik du ønsker? Vi tilbyr skreddersydde kurs til akkurat din bedrift/organisasjon!

Vi tilbyr kurs innen

Praktisk skatte- og regnskapskurs: Dette kurset kan bestilles i sin helhet eller modifiseres etter dine ønsker. Hver deltaker vil få utdelt kursmappen til dette.

Temakurs: Vi gjennomfører temakurs innen blant annet skatt, moms, arv, aksjer, utenlandsbeskatning, næringseiendom med mer.

Kundeseminarer innen relevante temaer. Det kan for eksempel være i forbindelse med større arrangementer i bedriftens regi.