Salgs- og leveringsbetingelser


Ekspedering av ordre

Når selgeren har mottatt kjøpers bestilling, skal selger uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende ordrebekreftelse til kjøperen. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med oss så snart som mulig, helst på telefon 22 97 97 00.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen tre virkedager etter at ordren er mottatt. Hvis varen er over 1 kilo, kan det ta opp til fem virkedager. Dersom en vare viser seg å ikke være på lager, vil vi kontakte deg via epost eller telefon.

Frakt

Kostnader forbundet med frakt er dekt av oss, så fremst annet ikke er oppgitt. Ved behov sendes enkeltordrer i flere kolli. Dette gjelder større forsendelser, eksempelvis ved levering av mange bøker.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Bøker og kurs og nettkurs kan betales med kort i netthandelen eller leveres med faktura. For nettkursene må betalingen være registrert før de kan avspilles. Betaling for medlemskap må registreres før det gis tilgang til medlemsfordeler. Dette betales med bankkort via nettsiden eller ved å få tilsendt faktura etter avtale med oss på epost eller telefon. Det er også mulig å betale med bankkort på foreningens kontor, hvis det er avtalt med foreningen på forhånd.

Personopplysninger

Skattebetalerforeningen behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til personer og bedrifter vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Skattebetalerforeningen blir betalingen behandlet av Nets/Teller, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.