Slik kontakter du oss nå

Stig Flesland

I forbindelse med tiltakene regjeringen og helsemyndigheter har iverksatt har Skattebetalerforeningen gjort visse endringer i hvordan du best mulig kan nå oss de kommende 14 dagene – altså ut mars. Vi tar fortløpende en vurdering på våre tiltak og hvordan vi best mulig kan bistå våre medlemmer gjennom denne perioden.

Aller først: Våre rådgivere er fortsatt tilgjengelige på både telefon og epost på vanlig måte og disse tjenestene skal gå helt som normalt. I tillegg har vi fått satt opp alternative løsninger dersom du ønsker å ha en konferanse med oss og vil ta det uten å møte opp fysisk. Dersom det er tilfelle, ber vi deg om å kontakte oss!

Ny skattemelding

I løpet av de kommende ukene kommer det etter planen en ny skattemelding for svært mange skattytere. Vi vet at dette er uvant og nytt og kan hjelpe deg. Skattebetalerforeningen og vårt advokatkontor er spesialister på skatte- og avgiftsrett og kan hjelpe deg med både store og små spørsmål om skatt.

Det er mulig å få vår bistand med utfylling og innsending frem til skattemeldingen skal leveres (april/mai). Samtidig vil mange være syke i de neste månedene og ha behov for lengre tid til skattemeldingen. Dersom du har behov for fristutsettelse, kan du søke om dette her:

Utsettelse for personlige skattytere

Utsettelse for næringsdrivende

Du vil da få utsatt leveringsfristen med 30 dager. Ta kontakt med oss for å avtale tid for gjennomgang, eller om du trenger hjelp til å be om utsettelse.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om medlemskapet, vil melde adresseforandring eller har generelle tilbakemeldinger?

Er du medlem, har et skattespørsmål og vil snakke med en av våre rådgivere?

Ikke medlem? Se hva vi kan gjøre for deg