Medlemsfordeler

En halv time gratis bistand på telefon per år (verdi 675 kroner).
Full tilgang til skatt.no. Det lukkede medlemsområdet inneholder arkiv av våre publikasjoner og besvarer en rekke spørsmål om avgifter og skatt.
Medlemsbladet Skattebetaleren – spekket med gode råd og aktuelle saker – levert hjem til deg. Skattebetaleren er også tilgjengelig digitalt her på skatt.no.
Skattefoldern-forside-2014-2015 Skattefolderen – en hendig, liten folder med oversikt over de viktigste skatte- og avgiftssatsene.
 Skattehandboken-14-15 Skattehåndboken – en av Norges beste publikasjoner om skatt og selvangivelse – i elektronisk format. Boken kan også fås tilsendt mot porto.
 Logo-SBF-Skatteadvokater-960 SBF Skatteadvokater AS tilbyr deg ekstra gode priser på advokathjelp. SBF Skatteadvokater kan hjelpe deg med alle spørsmål innen skatt knyttet til privatpersoner og bedrifter
 Seminar bakfra Rabatter på kurs som Skattebetalerforeningen holder.
 Bøker stabel Rabatter på bøker som Skattebetalerforeningen utgir.
 Mobiler ABAX QuickLog gir deg gode betingelser på elektronisk kjørebok.
  Sparebank 1 Østlandet gir deg gode betingelser innen bank og forsikring.
 Esso MasterCard Skattebetalerforeningens samarbeidsavtale med Esso MasterCard gir deg som medlem i Skattebetalerforeningen 35 øre per liter i drivstoffrabatt på pumpepris på alle betjente Esso stasjoner i Norge. I tillegg får du 20 % rabatt på bilvask. Med denne avtalen kan du fort spare inn hele kontingenten.
 Nordnet NY Nordnet er Nordens største nettbutikk for finansielle spare- og investeringsprodukter. De tilbyr aksjehandel i 11 markeder og handel i over 500 fond. Som medlem av Skattebetalerforeningen får du de beste vilkårene hos Nordnet. Det er ingen faste kostnader, gratis realtidskurser og gratis handel i fond.
  Skattebetalerforeningen gir deg rabatter på alle hoteller i Choice-kjeden.
Skattebetalerforeningens medlemskap sikrer 20 % avslag på netto døgnpris for leiebiler hos Europcar i Norge.
Strøm til innkjøpspris + 29 kroner per måned (inkl. mva) og Trippelgaranti + 1,50 kroner per dag hos Fjordkraft.
Som medlem i Skattebetalerforeningen får du 25% rabatt på medlemskap i Bedriftsforbundet