Skattebetaleren er medlemsbladet til Skattebetalerforeningen som også blir sendt ut til abonnenter. Her kan du lese tidligere utgaver – tilbake til 2007. Vi benytter publiseringsløsningen ISSUU, men dersom du ønske enkeltartikler kan vi også være behjelpelige med å finne disse.

 

Skattebetaleren 2 2018

I denne utgaven av Skattebetaleren får du en omfattende guide til skattemeldingen – som kommer i begynnelsen av april – og i tillegg får du praktiske råd som du kan ta med deg inn i arbeidet.

Skattebetaleren 1 2018

I denne utgaven av Skattebetaleren har vi samlet sammen noen av våre beste råd fra året som gikk. Vi har også tatt for oss regjeringens nye plattform og viser deg hva du kan forvente av skatteendringer og vi har en rekke praktiske råd til både personlige og næringsdrivende.

Skattebetaleren 5 2017

I denne utgaven finner du 5 aktuelle, praktiske og aktuelle arvetips. Vi viser deg hvordan statsbudsjettet for 2018 får konsekvenser, gir deg tips om en lite kjent mulighet for alle som vurderer aksjesparekonto og du kan lese om bekymringsbrevet ledelsen i Skatteklagenemnda sendte til Finansdepartementet.

 

Skattebetaleren 4 2017

De nye spareordningene Aksjesparekonto og IPS ventes å bli svært populære. Vi viser deg det du må vite om de nye, gunstige spareordningene. I tillegg får du en rekke praktiske tips som kan spare deg for store beløp i hverdagen.

 

Skattebetaleren 3 2017

Stortingsvalget i år kan bestemme skattenivået i årene som kommer. Vi viser deg hvor de ulike partiene står. I tillegg kan du lese om den overlegne vinneren av Sløseriprisen, du kan lese om de gode skattetipsene for fritidsboligen og du kan få med deg argumentene for og mot arveavgift.

 

Skattebetaleren 2 2017

Få hjelp til skattemeldingen – vi bistår deg post for post. I tillegg får du våre nyttige sjekklister og omfattende fradragsoversikt. Spar skatt med oss!

 

Skattebetaleren 1 2017

I denne utgaven kan du lese om endringene i regelverket som påvirker din skattehverdag i 2017, du kan lese om forslaget til nye regler for frynsegoder og dersom du har egen bedrift har vi flere aktuelle saker du bør lese!