Brilleland

Brilleland medlemsfordel

Gjennom Skattebetalerforeningen får du 20% rabatt på Brillelands til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspriser.

Medlemmer hos Skattebetalerforeningen tilbys synsundersøkelse utført av Brillelands autoriserte optikere. Synsundersøkelsen omfatter kartlegging av synet generelt, kartlegging av øyehelse og generell helse, testing av synsskarphet og samsyn, utmåling av nødvendige styrker, øyebunnundersøkelse og konklusjon. Fargetest og øyetrykk måles ved behov og den ansatte henvises til øyelege der hvor vi finner det nødvendig.

I tillegg tilbyr Brilleland Skattebetalerforeningen følgende kostnadsfrie utvidelser av garantivilkårene:

100 % brillefin
For at du skal bli 100% fornøyd, gir vi deg 90 dagers bytterett – uansett. Er du ikke fornøyd med brillen du har kjøpt, kan du bytte til en annen brille, til samme verdi. Brillen må selvfølgelig være uskadet. Dette er vår fornøydhetsgaranti til deg, så du skal bli 100% brillefin. Garantien gjelder for komplett brille inkludert glass.

Livslang brilleservice
Som kunde hos Brilleland får du livslang service på brillene dine, over hele landet. Vi strammer, justerer og tilpasser, bytter neseputer og renser glassene dine. Dette gjør vi for at du skal få mest ut av brillene dine, og det koster deg ingenting.

Pengene tilbake – progressiv garanti
I Brilleland ønsker vi å gi deg som kjøper progressive briller 100% trygghet. Dersom du i løpet av 3 måneder ikke klarer å venne deg til dine nye progressive briller, lover vi å finne en løsning som passer bedre for deg, eller så får du pengene tilbake. Det gir deg maksimal trygghet og ingen risiko.