Årets sydenkurs fylles raskt opp – sikre deg plass

Sikre deg plass på vår populære og tradisjonsrike kursuke på Gran Canaria.

Martin Huseby Jensen

Skattebetalerforeningens sydenkurs på Gran Canaria har i en årrekke vært særlig populære blant våre deltakere. I løpet av en uke tilbyr vi 26 faglige oppdateringstimer og ikke minst et hyggelig avbrekk fra traurig norsk november. 

Hva med en avslappende dukkert i infinitybassenget med utsikt over stranden og havet i en pause mellom det årlige skattekurset og grunnleggende beskatning? Mens Norge er novembermørk byr Gran Canaria på temperaturer mot midten av 20-tallet.

Skattebetalerforeningens sydenkurs er lagt til idylliske Gloria Palace Royal Hotel & Spa på Amadores Gran Canaria. Her holder vi kurs fra 20. til 26. november og sørger for at deltakerne får 26 oppdateringstimer. I tillegg har vi også sosiale poster som beachparty og festmiddag på programmet. 

Her finner du mer om programmet

I løpet av uken holder vi vårt årlige skattekurs hvor foredragsholderne våre tar for seg nyheter og endringer innen skatt, avgift, regnskap, revisjon og bokføring. I tillegg ser vi på endringene i selskapslovgivningen for 2022 og 2023. 

Videre tar vi for oss grunnleggende personbeskatning, innføring og grunnleggende verdivurdering av aksjeselskap, avvikling av selskap, praktisk tilnærming til hvitvaskingsregler og hvordan å sikre god kvalitet i regnskapsforetaket. 

Viktig under årets kurs er også den nært forestående ikrafttredelsen av den nye regnskapsføringsloven. Bransjen får en ny standard for god regnskapsføringsskikk (GRFS). I denne kommer det flere endringer, disse skal vi gå gjennom og oppdatere dere alle. 

Ønsker du plass på kurset, kontakt oss på kurs@skatt.no