Praktisk skatte- og regnskapskurs over hele landet

Vårt årlige oppdateringskurs favner alle endringer på områdene skatt, avgift, regnskap, bokføring, revisjon og aksjelov for 2022 og 2023. Går du på kurset vet du at du ikke går glipp av viktige endringer!

Kathrine Larsen

Se oversikt over alle Praktisk skatte- og regnskapskurs her!

Målet med kurset er å gjennomgå de mest matnyttige nyhetene for 2022 og 2023. De konkrete temaene kommer til etter hvert som nye regler foreslås og vedtas.

Et av temaene som vil bli grundig gjennomgått er de svært inngripende skatteendringer som er foreslått for eier og selskap når selskapet eier bolig, hytte, båt, helikopter eller fly. Etter forslaget skal disse reglene tre i kraft fra 1. januar 2023. Det er svært viktig at vi som rådgivere kjenner til reglene, og dermed kan foreta de nødvendige tilpasningene før reglene trer i kraft.

Kurset er vinklet mot små og mellom store bedrifter, med utstrakt bruk av praktiske eksempler knyttet til din arbeidshverdag som regnskapsfører, advokat eller rådgiver. På kursene i desember er det naturligvis julemat inkludert i lunsjbuffeen – ta gjerne med dine kollegaer til en hyggelig juleavslutning

Kurset er svært godt egnet for små og mellomstore bedrifter, med utstrakt bruk av praktiske eksempler knyttet til din arbeidshverdag som regnskapsfører, advokat eller rådgiver.

Se oversikt over alle Praktisk skatte- og regnskapskurs her!

Kursdokumentasjon

Sammen med kurset får du vår svært populære kursmappe. Dette er en bok på omtrent 300 sider, hvor alle relevante endringer er beskrevet og eksemplifisert.
Boken er perfekt som oppslagsverk i etterkant av kurset, og våre kursdeltakere har på denne måten glede av kurset i hele 2023.

Målgruppe

Dette kurset passer svært godt for  mange grupper. Tradisjonelt sett er det gjerne regnskapsførere, revisorer, økonomisjefer, controllere, advokater og andre som trenger en oversiktlig oppdatering som går på kurset.

Se oversikt over alle Praktisk skatte- og regnskapskurs her!

Dette kurset bør du ikke gå glipp av!