Næringsdrivende? Vi kan hjelpe deg!

Stig Flesland

Det er mai og på tide å levere næringsoppgaven. Trenger du vår hjelp?

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

Det er flere måter du kan få hjelp hos oss. For medlemmer er det mulig å ringe oss og få bistand til både generelle og konkrete spørsmål. Våre rådgivere svarer deg mellom 12.00 og 15.00 hver dag. Dersom du vil kontakte oss skriftlig, kan du gjøre det fra denne siden.

I tillegg kan du som medlem finne mye relevant informasjon på skatt.no

Se vår base av spørsmål og svar (kun for medlemmer)

Se vår oversikt av temasaker for næringsdrivende (kun for medlemmer)

Er du ikke medlem? Det finnes fortsatt en rekke saker som ligger ute på skatt.no som er åpne for alle. Men vil du ha vår bistand og ha tilgang til mer eksklusivt stoff må du gjøre som mange har gjort før deg:

Bli medlem!