Har vi din e-postadresse?

Kanskje har du byttet jobb eller byttet epost-adresse. Hjelp oss med å være oppdatert.

Martin Huseby Jensen

Kanskje du har byttet jobb og har nytt domene bak @og navnet ditt, eller flyttet og endret epostleverandør til din private e-post adresse.

– Husket du da å oppdatere din kontaktinformasjon hos Skattebetalerforeningen? Vi ønsker å holde dere alle oppdatert med det som skjer i foreningen, og da må vi ha riktig e-post-adresse. Flere kan kanskje byttet jobb, eller byttet adresse. Derfor er det viktig at dere logger inn på min side for å endre, sier CRM-ansvarlig Siv Simonsen i Skattebetalerforeningen. 

For få tilgang til medlemsfordeler som video med tips til skattemeldingen, eksklusive redaksjonelle skattenyheter, digitale publikasjoner som Skattehåndboken, så må din epostadresse være oppdatert i vår medlemsløsning.

Det er den registrerte epostadressen som benyttes for innlogging til  «min-side» på skatt.no hvor du får tilgang til medlemsfordeler som omfatter av din medlemstype.

Skattebetalerforeningen er opptatt av å nå ut til våre medlemmer. I en digital verden sender vi ut informasjon og nyhetsbrev til medlemmer som har samtykket til det, som f.eks. at «nå er årets video med tips til skattemeldingen tilgjengelig for våre medlemmer», via e-post. 

For at dere, våre medlemmer, skal få full utnyttelse av medlemskapet, så er det viktig at vi har korrekt kontaktinformasjon til dere.  

Send din melding om endring til medlem@skatt.no og skriv «adresseendring» i emnefeltet, eller ring oss på tel. 22 97 97 00 for å endre kontaktinformasjon.