Tidspunkt for Sydenkurset er klart

Martin Huseby Jensen

Skattebetalerforeningens Sydenkurs er alltid populære blant våre deltagere. Og vi ser at pågangen for å være med er stor. Vi var så vidt kommet inn i det nye året da de første henvendelsene om kurset kom. «Når blir kurset arrangert» eller «Når kan vi melde oss på» blir vi spurt, og så kjenner vi på gleden over iveren deres.

Årets kurs er uke 47. Altså er det ennå litt tid igjen til å bestemme seg.

Som tidligere vil vi ha med oss kursholdere med faglig tyngde som vil guide dere gjennom skattespørsmål og regnskapsutfordringer. Endelig program kommer senere, men vi garanterer 26 timer med faglig oppdatering.

Og så er det noe ekstra med avbrekket fra en litt trist, grå og traurig november i Norge. Solen på Gran Canaria gir ikke bare påfyll av kompetanse, men også for mange sårt etterlengtede solstråler. Det er bra for sjelen.

Rom er reservert hos våre venner på Gloria Palace Royal Hotel & Spa på Amadores. Og om ikke så altfor lang tid blir det mulig å melde seg på. Vi lover at vi skal sørge for at dere får beskjed om dette.

Vi håper at vi ser dere igjen også i år, og kanskje har du en venn eller kollega som kan ha godt av avbrekk kombinert med faglig påfyll. Da håper vi at du tipser vedkommende.

Følg med på Skatt.no for oppdateringer.