Mange nye nettkurs på Skatt.no nå

Skattebetalerforeningen har publisert flere nye kurs om skatt og moms. Logg deg inn og hev kompetansen din.

Martin Huseby Jensen

Gry Arvnes i studio for å spille inn nye kurs.

Skattebetalerforeningen er opptatt av å gi dere matnyttige kurs som utfyller kompetansebehovene deres.

To måneder inn i det nye året har vi publisert to helt nye kurs og oppdatert flere andre. Og skal vi tro kursansvarlig Kjell Magne Ryland blir det enda flere nye kurs de kommende ukene. 

– Vi begynte året med to nye kurs hvor Gry Arvnes leder deltagerne gjennom en praktisk tilnærming til Hvitvaskingsregelverket og et kurs om hvordan å sikre god kvalitet i regnskapsforetaket, forteller Ryland og legger til:

– I løpet av uken som kommer publiserer vi også to nye kurs med Jan Terje Kaaby ved roret. Han tar for seg den nye regnskapsførerloven, i tillegg til den nye standarden for god regnskapsskikk (GRFS). Dette er kurs som har vært etterspurt, særlig fra våre Proff-medlemmer, sier han. 

Her kan du lese mer om Hvitvaskingsregelverket – en praktisk tilnærming.

Og her finner du kurset Fra kaos til kontroll – hvordan å sikre god kvalitet i regnskapsforetaket.

Hilde Alvsåker har oppdatert to av våre populære momskurs slik at de er i henhold til nye regler og Trond Olsen har oppdatert kurset om beskatning av utleie og salg av eiendom. Dette kurset og det ene kurset til Alvsåker oppdateres på nettsiden til uken. I tillegg har Rolf Lothe oppdatert sitt kurs om kildeskatt på lønnsinntekt i Norge.

Her finner du kurset Kildeskatt på lønnsinntekt i Norge.

Her kan du lese mer om kurset MVA på fjernleverbare tjenester.

– Vi skal også spille inn flere nye kurs med statsautorisert revisor Knut Sveen. De to første kommer nok mot midten av mars, mens de resterende nok blir tilgjengelig for dere alle rundt påske, sier Ryland som lover flere gode kurs utover året.

– Vi vet at dere er opptatt av gode kurs. Det ser vi på deltagelsen og gjennom hvor mange som allerede har sikret seg et kursabonnement. Akkurat det kan være smart å ha om du skal ta mange kurs på Skatt.no i år. Det håper vi at mange av dere vil.  

Fagsjef Rolf Lothe og rådgiver Kjell Magne Ryland forbereder innspilling av kurs