Bli med på kurs i Syden

Bli med på Skattebetalerforeningens populære Sydenkurs. Ei uke med oppdatering innen skatt og regnskap.

Martin Huseby Jensen

På årets sydenkurs blir det fokus på gode og relevante kurs som gir godt læringsutbytte. I løpet av uken får du 26 oppdateringstimer. I tillegg blir det som vanlig rom for å nyte sol og varme på beste Gran Canaria.

Dato: 18. – 24. november

Vi skal til herlige Gloria Palace Royal Hotel & Spa (Les mer om hotellet hos Vingpå Amadores.

I løpet av uken får du hele 26 oppdateringstimer, og et hyggelig avbrekk fra hverdagen. Det legges opp til fri midt på dagen for sol, bading, sport eller hvile. I tillegg har vi selvsagt tradisjonelle poster som beachparty og festmiddag på programmet. Vi ønsker gamle og nye deltakere nok en gang velkommen til et opphold som vil gi økt kompetanse der rådgiverrollen vil være i fokus. Her vil det også bli anledning til å nyte sol og varme i kombinasjon med faglige og gode diskusjoner med gamle og nye bekjentskaper!

Undervisningsdager er f.o.m søndag 19. november t.o.m torsdag 23. november.

 

Meld deg på kurset ved å sende en mail til kurs@skatt.no

Det er fortsatt ledige plasser, meld deg på i dag!