Oppdaget feil i skattemeldingen – Skatteetaten: Vi har kontroll

Stig Flesland

Foto: Skatteetaten

 

Flere medlemmer i Skattebetalerforeningen har kontaktet oss for å formidle at det er feil i skattemeldingen. Et medlem skriver dette:

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

– Det er sendt ut rekalkulert RF-1088 til aksjonærerer der skattemeldingen for selskapet er innsendt. Der er verdi på aksjer beregnet per 31.desember 2020 selv om det ikke er noen kapitalendring. Vi frykter at dette er en systemfeil – som vil gi mange rekalkulerte, etterhvert som selskapene sender inn skattepapirene. Kan Skattebetalerforeningen ta en research på dette – raskt?

Vi har nå fått opplyst fra Skatteetaten at det er en feil som de jobber med å rette opp. Aksjeeiere som har den nye skattemeldingen får en ny versjon med korrekte verdier. De som har skattemeldingen i gammelt format skal heller ikke ha behov for å endre noe, forsikrer Skatteetaten overfor oss.