Opprett en fremtidsfullmakt til fastpris!

Stig Flesland

Trenger du hjelp til å opprette en fremtidsfullmakt, er det bare å ta kontakt med SBF Skatteadvokater, som gjør hele jobben for deg til en fastpris på kun kr 5000 inkludert moms.  

En fremtidsfullmakt gir deg en mulighet til å bestemme hvem som skal ivareta din økonomi og personlige interesser hvis du i fremtiden ikke lenger er i stand til det selv. Planlegg derfor alderdommen med fremtidsfullmakt.

NB! Tilbudet gjelder kun medlemmer av Skattebetalerforeningen!

Det er flere fordeler med å benytte seg av juridisk hjelp når man skal opprette en fremtidsfullmakt. Våre jurister er eksperter og sørger for at fremtidsfullmakten er skreddersydd for deg og din familie, og at alle formkrav er tilfredsstilt slik at fremtidsfullmakten er gyldig.

Selv om fremtidsfullmakt er mest aktuelt med tanke på alderdommen, så kan alvorlig sykdom eller skader ramme i alle aldre, og sette deg ute av stand til å ivareta egne interesser. Tenk derfor igjennom hva du ønsker skal skje i en slik situasjon.

Kontakt oss på sbf@skatt.no, bruk skjemaet under eller ring oss på tlf: 45 95 61 71 dersom du ønsker bistand.

Ja takk, jeg vil kontaktes for å få bistand til fremtidsfullmakt!