Medlemskap i Skattebetalerforeningen: Ha din egen skatteadvokat!

Stig Flesland

Som medlem i Skattebetalerforeningen har du tilgang til noen av Norges beste rådgivere og jurister innen skatt og avgift. Det kan være svært godt å ha i ryggen når du trenger hjelp med skattespørsmål!

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

Vi jobber hver eneste dag, hele året, for at du skal få den hjelpen du trenger, slik at du ikke betaler for mye i skatt.

Med medlemskapet hos oss kan du ringe våre rådgivere og få hjelp til både enkle og mer kompliserte skattespørsmål. Vi bistår deg mer enn gjerne, enten det gjelder spørsmål om et fradrag du er usikker på om du har krav på eller om det er snakk om hvordan du skal gå frem for å starte for deg selv.

Har du et spørsmål? Kontakt oss!

Våre medlemmer har ikke nødvendigvis behov for vår bistand hvert eneste år. Men som medlem får du også «Skattebetaleren» tilsendt, du får «Skattehåndboken» tilsendt mot porto (må bestilles) og du sørger for at vi er i stand til å jobbe aktivt opp mot skattemyndighetene for å snakke den jevne skattebetalers sak. Et viktig felt der er rettssikkerhet, og vår innsats har vært med på å endre regelverket på mange områder siden vi startet opp i 1952.

I tillegg har det blitt stadig mer viktig for oss å ikke bare snakke om rettssikkerhet og skattepolitikk, men også snakke om hvordan skattepengene brukes. Det er et felt som henger tett sammen med skatteinngangen, og bruken av skattepenger er med på å legitimere skattesystemet.

Høsten 2015 tok Skattebetalerforeningen, i samarbeid med Nettavisen, initiativet til å opprette «Sløseriprisen». Dette er en pris som deles ut til den offentlige instansen som har sløst mest med skattepenger i løpet av året som gikk. Foreløpig er det Stortinget (2015) og Helse Sør-Øst (2016) som har vunnet prisen, og ettertiden har vist at prisen har vært på sin plass.

Vi mener selv det er mange grunner til både å bli og forbli medlem i Skattebetalerforeningen – vær med oss videre!