Bli medlem nå – forbli medlem ut 2018

Stig Flesland

Medlemskapet i Skattebetalerforeningen følger kalenderåret. Men melder du deg inn nå ordner vi det slik at du forblir medlem ut 2018. Det kan gi deg doble medlemsfordeler til lavere pris!

Les mer: Medlemsfordelene i Skattebetalerforeningen

Fra og med 2018 øker vi prisen for nye bedriftsmedlemmer til 2.490 kroner. Prisen gjelder for nye medlemmer. For eksisterende medlemmer er prisen for medlemskap 1.990 kroner. Det er også prisen på medlemskap i 2017. Blir bedriften din bedriftsmedlem før nyttår sparer dere dermed 500 kroner på medlemskapet!

Personlige medlemmer får 30 minutters bistand på vår skattehjelptelefon inkludert i medlemskapet hvert år. Melder du deg inn i desember får du med deg årets 30 minutter, samt at vi legger til 30 minutter i 2018 – for samme pris!

Benytt sjansen – bli medlem!