– Viktig å oppdatere seg i år og neste år!

Stig Flesland

Foto: Bo Mathisen

De mange endringene i statsbudsjettet gjør at det er ekstra viktig for deg som jobber med skatt, regnskap og avgift å oppdatere deg i høst, mener Jan H. Bangen, fagsjef i Skattebetalerforeningen.

Se også: Skattebetalerforeningens kurstilbud

– Budsjettendringene er viktige å få med seg hvert eneste år, men i år ser vi at endringene er mange. Dette kommer blant annet av at regjeringen varsler en god del større endringer i skattemeldingen – en melding som sier en god del om hvilket skattesystem vi skal ha de neste årene, sier Bangen.

En god mulighet til å få nødvendig oppdatering er ved å gå på et kurs fra Skattebetalerforeningen. Vi har i over 40 år vært en viktig samarbeidspartner og kursleverandør for regnskapsførere, revisorer og jurister.

En viktig grunn til det er at alle deltakere på Skattebetalerforeningens praktiske skatte- og regnskapskurs får med seg vår gjennomarbeidede kursmappe på over 300 sider, som er et godt hjelpemiddel og oppslagsverk gjennom hele 2016.