Formue/gjeld

Gjeld i løpet av inntektsåret

Vi solgte huset vi eide i mars i fjor, og ble gjeldfrie på huset. Men den gjelda vi hadde i januar, februar og mars har ikke kommet med på skattemeldingen. Hvordan retter jeg opp dette?

Vis svaret

Listepris på bil

Jeg prøver å finne listepris på bilen min. Skatteetaten reklamerer for at det finnes på deres sider ? Noe jeg ikke har funnet etter en time. Hvor finner jeg det?

Vis svaret

Nedbetale gjeld

Jeg har et studielån på 200.000 kroner, og ønsker å betale tilbake hele summen når jeg får penger fra et skilsmisseoppgjør. Spiller det noen rolle økonomisk om jeg gjør dette før eller etter årsskiftet 2018-2019?

Vis svaret

Penger på konto

I fjor solgte vi huset vårt. Fortjenesten på 800.000 står på en konto i påvente av at vårt nye hus skal bli ferdig. Hvor mye koster det oss å ha disse pengene stående på en konto?

Vis svaret

Listepris på bil

Det er ett punkt i skattemeldingen som må føres inn. Det gjelder listepris på bil. Fint om du kommenterer dette punktet til oss. Har en bil som ble kjøpt ny i 2006.

Vis svaret

Minstefradrag og gjeld

Skal jeg føre opp privat gjeld i skattemeldingen? Jeg har lånt private penger til et firma. Og evt.i hvilken post skal dette føres? Og hvorfor varierer minstefradraget?

Vis svaret