Visste du om denne enorme medlemsfordelen?

Ikke glem at noen medlemsfordeler i Skattebetalerforeningen ikke er bundet til enkeltpersoner. Skattetelefonen hjelper dere med skatt.

Martin Huseby Jensen

Skattebetalerforeningen tilbyr flere gode medlemsfordeler, men det er særlig én medlemsfordel vi er stolte over. Da snakker vi om en medlemsfordel det er få andre som tilbyr.

Som medlem av Skattebetalerforeningen får du tilgang til våre skatterådgivere – gratis. 

Hvor mye tilgang du får, avhenger av medlemskapet ditt. Tilbudet vårt er tilpasset behovet våre rådgivere har sett at dere har.

Våre personlige medlemmer har hvert år 30 minutter juridisk bistand over telefonen. Bruker du ikke denne tiden, overfører vi den til neste år. Og det er ikke slik at du trenger å bruke alle 30 minuttene samtidig.

For bedriftsmedlemmene og proff-medlemmene våre er tilgangen langt større. I disse medlemskapene i Skattebetalerforeningen har man ubegrenset tid hvor våre skatterådgivere gir juridisk bistand over telefonen.

Dette er ikke bundet opp til én person i bedriften, men gjelder for alle som arbeider i bedrifter som har et av de to ovennevnte medlemskapene.

Hver eneste dag svarer våre skatterådgivere medlemmer på Skattetelefonen. Og i skattemeldingsperioden sørger vi for å øke bemanningen på Skattetelefonen, slik at du og dine kolleger skal få hjelp med skattespørsmål.