Skattebetalerforeningen hjelper deg å spare

Et av Hallgeir Kvadsheims beste sparetips er å bli medlem i Skattebetalerforeningen. Det er vi stolte av.

Martin Huseby Jensen

Siviløkonom Hallgeir Kvadsheim er kjent for mange. Gjennom en årrekke har han hjulpet nordmenn med å få orden på økonomien i programmet «Luksusfellen» og med råd i E24/DinePenger.

Samtidig med at Skatteetaten begynte utsendelsen av årets skattemeldinger, ga Kvadsheim ti sparetips til leserne av DinePenger. Særlig er vi i Skattebetalerforeningen stolte av det femte tipset hans:

«Bli medlem av Skattebetalerforeningen.»

«For 849 kroner i året får du tilgang til noen av de flinkeste skatterådgiverne i landet. Hos Skattebetalerforeningen får du inntil en halvtimes gratis telefonbistand i året, bøker og medlemsblad inkludert i prisen, i tillegg til rabatt på mer omfattende skattebistand (skriving av klagebrev og lignende). Det er et knallkjøp.»

Skattebetalerforeningen er en interesseorganisasjon for alle som betaler skatt. Vi hjelper deg med å spare penger på skatten, uten at det er snakk om å snyte på skatten. Skattebetalerforeningen er opptatt av at det norske velferdssamfunnet er bærekraftig.

Meld deg inn i Skattebetalerforeningen her.

Som medlem i foreningen får du tilgang og hjelp fra våre erfarne skatte- og avgiftsrådgivere. I tillegg får du tilgang vårt eksklusive innhold som hjelper deg med skatten.

Innhold som blant annet:

Skattebetalerforeningen er opptatt av hvordan våre skattepenger brukes av det offentlige. Derfor deler vi hvert år ut Sløseriprisen i samarbeid med Nettavisen. For å påpeke overfor politikerne at de må vise respekt for skattebetalernes penger. 

Hvert år deltar vi i høringer om skatt og statsbudsjett.

Meld deg inn i Skattebetalerforeningen her.