Kreta 2019: Praktiske opplysninger

Kathrine Larsen

Til kurssiden og påmelding

Kursavgift

kr 9.990,- (pluss reise og opphold).

I kursavgiften inngår kurs med tilhørende pauseservering, kursdokumentasjon, velkomstmiddag. Pris for  velkomstmiddag er kr 500,-.

Sted

Platanias er et av de fine badesteder langs Chaniakysten. Platanias er det største av en rad med små badesteder langs Chaniakysten, og passer for deg som vil ha litt mer liv og røre. Her er det et ordentlig sentrum med en rekke forskjellige restauranter, utesteder og butikker. Den milelange og vakre stranden skifter hele tiden karakter. Noen steder er sanden hvit, andre steder rødbrun, og den bytter på å være langgrunn og litt dypere med bølger.

Innenfor Chaniakysten er det grønnkledde åser som leder opp til fjellene hvor det er populært å gå turer og sykle. Du kan stoppe og spise lunsj på en taverna i en landsby omgitt av olivenlunder.

Rom

Kurset holdes på Minoa Palace Resort, et elegant luksushotell som passer for deg som stiller høye krav til komfort og service. Hotellet ligger nær stranden i Platanias, og anses for å være ett av de beste hotellene på Kreta. På Minoa Palace Resort er det store fellesarealer med marmorgulv og moderne møbler samt flere barer, basseng, uteterrasser og restauranter. Hotellet består av to deler, hvorav den ene – Imperial-delen – ligger nede ved stranden. Alle gjester kan bruke alle fasiliteter på de to hotellområdene, unntatt frokosten som spises på respektive hotelldel.

Reise/hotell

I prisen for reise og hotell inngår: fly tur/retur, hotellrom, frokost og matservering på flyet. Transport til og fra hotellet koster kr. 210,-

Leilighetstyper 5.9.19
2 voksne Tillegg for å bo

alene

 
Dobbeltrom i hovedbygningen kr 9 900,- /pers  kr 4 100,-
Dobbeltrom i hovedbygningen mot basseng eller havet kr 10 300,- /pers  kr 4 450,-
Dobbeltrom i Imperialdelen kr 11 250,- /pers  kr 5 200,-
Dobbeltrom i Imperialdelen, skrå havutsikt kr 12 200,- /pers kr 6 050,-

*Barn fra 12 år regnes som voksen hos Ving.

Vi har reservert et gitt antall av hver romtype og disse rommene fordeles etter «først til mølla»-prinsippet.

Forsikring

Reiseforsikring og avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Avbestillingsforsikring kr 245,-/ pers. Avbestillingsforsikringen er en forsikring for avbestilling ved sykdom eller dødsfall før avreise. Ved en slik avbestilling belastes man kun kr 500,- i gebyr mot legeerklæring. Avbestillingsforsikringen gjelder kun reise og opphold.

Vilkårene kan du lese om her

Retningslinjene under gjelder for kursavgiften ved avbestilling:
Etter 1. juni: kr 500,- i administrasjonsgebyr.
30 dager før avreise: Halve kursavgiften må betales.
14 dager før avreise: Hele kursavgiften må betales.

Avmelding ved legitimert sykdom behandles særskilt.

Bostedet tilbyr

Halvpensjon (frokost og middag inkludert) kr 900,-/pers
Helpensjon (frokost og middag inkludert) kr 2 300,-/pers

Fradrag

For kursdeltaker vil reise- kurs- og oppholdsutgifter være fradragsberettiget. Merutgifter for ledsager kan det ikke kreves fradrag for.

Betaling

Faktura og reisedokument blir sendt direkte fra Ving. Depositum blir fakturert ved påmelding, og hovedbeløp vil forfalle 35 dager før avreise.

Forbehold

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere på kurset. Vi tar også forbehold om mindre endringer i programmet.

Ekstra uke med sol

Det er muligheter for å kunne forlenge oppholdet med en ekstra uke i forkant eller etterkant av kurset. Da det er et meget begrenset antall plasser, bør dette bestilles tidligst mulig.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist er 1. juni 2019!

Timeplan

Timeplan kreta 2019
Trykk på bildet for fullversjon

Reisetider

 

Sted

Klokkeslett

Oslo Kl. 06:45 (Ankomst Chania: 11:35)
Chania Kl. 13:05 (Ankomst Oslo: 16:05)