Covid-19: Skattebetalerforeningen endrer kursopplegg

Stig Flesland

I løpet av desember og januar skulle vi etter planen arrangert «Praktisk skatte- og regnskapskurs 2020/2021» en rekke steder i Norge. Smittesituasjonen er imidlertid veldig usikker over hele landet, og det for også konsekvenser for vårt kursopplegg. Vi har allerede sett oss nødt til å avlyse flere stedlige kurs, og foretar en løpende vurdering av om det er trygt å avholde kurs.

Imidlertid har vi et svært godt alternativ til deg som er usikker på om det er trygt å møte opp – eller som vil være trygg. Kurset kommer som nettkurs om en drøy uke, men du kan allerede nå forhåndsbestille nettkurset «Praktisk skatte- og regnskapskurs 2020/2021». Når kurset er klart vil vi sende ut et varsel til alle som har forhåndsbestilt og betalt nettkurset.

Les også: Meld deg på vårt digitale kurs nå!

Kurset vil bli klart i slutten av november, og alle som melder seg på vil få tilsendt kursdokumentasjon på over 300 sider!