Nyhet: Kursabonnement for bedrifter

Stig Flesland

Foto: Bo Mathisen

Skattebetalerforeningens ordning med kursabonnement – som gir deg muligheten til å ta så mange kurs du ønsker – har blitt en suksess.

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

Vi ønsker nå å utvide tilbudet og kan derfor presentere en ekte nyhet: Kursabonnement for bedrifter. Dette er et spesielt godt tilbud for alle bedrifter med ansatte som jevnlig trenger faglig oppdatering.

Tilbudet gjelder for kursabonnement på nettkurs, et abonnement som i dag koster 9.990,- for medlemmer i Skattebetalerforeningen, og 10.990,- for ikke-medlemmer.

Det vil si at en bedrift med 15 ansatte som trenger oppdateringstimer, kan spare nærmere 40.000 kroner med dette tilbudet.

– Med vårt kursabonnement kan vi nå gi et veldig godt tilbud til små og mellomstore bedrifter som ønsker faglig oppdatering for sine ansatte til en forutsigbar og svært god pris, sier Ida Nissen, markedssjef i Skattebetalerforeningen.

Prismodellen ser slik ut:

3-5 ansatte         10% pr. kursabonnement

6-8 ansatte         15% pr. kursabonnement

9-11 ansatte       20% pr. kursabonnement

12-15 ansatte    25% pr. kursabonnement

Bestille – eller lese mer? Kursabonnement på nettkurs

– Dersom dere trenger tilpasninger – eller har spørsmål – er det bare å ta kontakt med oss. Vi strekker oss for å finne gode løsninger til det beste for begge parter, sier Ida Nissen.

Kontaktskjema

  • Medlemsnummeret gjør det lettere for oss å finne deg i systemet
  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 100 MB.
      Legg ved filer som har betydning for saken din. Dersom du ikke får lastet opp filer kan du også sende dem til oss på post@skatt.no.