Skattebetalerforeningen samarbeider med eiendomsmeglere

Stig Flesland

Skattebetalerforeningen, SBF Skatteadvokater og Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har inngått en samarbeidsavtale. Avtalen gir NEFs medlemmer mulighet til å få advokatbistand fra SBF Skatteadvokater, og i tillegg innebærer avtalen at Skattebetalerforeningens medlemmer får tilgang til svært relevante nyheter og tips om bolig og bolighandel.

Om NEF

NEF er siden 1932 profesjonsforbundet for eiendomsmeglere, meglere og advokater som arbeider med eiendomsmegling. Forbundet hadde per 31. desember 2014 ca. 2.800 medlemmer. NEF jobber for rammevilkår som bidrar til et stabilt boligmarked tilgjengelig for folk flest, og en tryggere bolighandel som gir færre konflikter i etterkant. NEF er den ledende aktøren inn kursformidling til eiendomsmeglingsbransjen. Gjennom NEF sin 10 lokalforeninger så holdes det kurs over hele landet. Les mer på www.nef.no.

Forbrukerrådgivningstjeneste fra NEF

NEF-Forbrukerraadgiver

Carsten Pihl er Forbrukerrådgiver for bolighandelen. Han svarer på spørsmål om boligsalg, boligkjøp og eiendomsmegling.

Tjenesten er en uavhengig og gratis svartjeneste for forbrukere opprettet av Norges Eiendomsmeglerforbund. Har du spørsmål om boligkjøp, boligsalg eller eiendomsmegling, kan du ringe Forbrukerrådgiveren på telefon 4000 01 02, mandag til torsdag mellom 10.00 og 14.00.

Mer om tjenesten finner du på NEFbolighjelp.no.