Sydenkurset 2024

Er dere klare? I november håper vi at dere blir med til Meloneras på Gran Canaria. Da er det tid for Sydenkurs.

Dato: 16. – 22. november

 

Er dere klare? I november håper vi at dere blir med til Meloneras på Gran Canaria. Da er det tid for Sydenkurs. Ei uke med kunnskapspåfyll, for ikke å glemme sol og varme mens det her hjemme er kaldt og mørkt.

Vi i Skattebetalerforeningen er opptatt av å lytte til våre venner. I fjor delte vi deler av forelesningene, etter ønske fra flere av dere. I år bytter vi ikke bare kurssted, vi har fått inn en gammel kjenning blant våre kursholdere.

Sammen med rutinerte Knut Sveen og de alltid kvalitetsbevisste Stein Hugo Heske og Gry Arvnes fra Qbig henter vi med oss Jan Bangen til varmere strøk. Det gleder vi oss enormt til.

I løpet av tiden på Meloneras får du 27 oppdateringstimer som gjør at du faglig er godt fremme i skoene. Samt et avbrekk fra mas, tjas og kuldegrader.

I Skattebetalerforeningen er vi også opptatt av at våre venner skal bli kjent med hverandre og dele av erfaringer. Derfor har vi valgt å beholde strandfesten vår, og festmiddagen. Kanskje blir det en fagkviss også.

Vi ser fram til å møte dere alle, både erfarne og førstegangsreisende, på Meloneras 16. – 22. november.

 

Meld deg på kurset HER

 

Les mer om hotellet

Vårt kurshotell, Lopesan Costa Meloneras Resport & Spa er et elegant og vakkert hotell med høy standard og smakfullt innredede rom og suiter.

Hotellet ligger nær stranden og sanddynene i Maspalomas. Hvis du følger den fine strandpromenaden rett nedenfor hotellet, kan du gå helt bort til San Agustin – en strekning på rundt 8 kilometer hver vei. Blir du i stedet værende i Costa Meloneras kan du nyte badelivet i ett av hotellets fire bassenger. Disse ligger alle i en stor og vakker hage. Her finner du det meste du trenger for et behagelig opphold!

 

Kursavgift/reise/opphold

I kursavgiften (kr 13.499,- for medlemmer, kr 14.999,- kr for ikke-medlemmer) inngår kurs med tilhørende pauseservering, digital kursdokumentasjon, strandfest, festmiddag og bli-kjent-treff. Prisen inkluderer også digital kursmappe for «Praktisk skatte- og regnskapskurs 2024/2025″ og kursbevis. Pris for ledsager på festmiddag er 999 kroner.

Reise og opphold kommer i tillegg.

 

Meld deg på kurset HER

 

Praktisk informasjon om reise og opphold fra Ving

 

NB! Når det gjelder avbestilling av kurs, reise og opphold gjør vi oppmerksomme på at avbestilling av selve kurset må gjøres til Skattebetalerforeningen senest 21 dager før kursstart. Avbestilling av reise og opphold sendes til Ving. Se Vings avbestillingsregler.

Informasjon til oss: Om du ikke ønsker at ditt navn skal stå på deltagerlisten, si i fra til oss på post@skatt.no

Har du spørsmål om kurset, kontakt oss på telefon 22 97 97 00.

Målgruppe

Regnskapsførere, revisorer og advokater, og ellers alle som jobber med regnskap, skatt, avgift, selskapsrett, eiendom og investering.

  • Pris
  • Ordinær pris: 14 999,00 krMedlemmer: 13 499,00 kr
 • Foreleser

  • Jan H. Bangen
  • Jan H. Bangen er advokat i Bondelaget og var tidligere advokat og fagansvarlig for kursvirksomheten i Skattebetalerforeningen. Han har 25 års erfaring som foredragsholder og har spisskompetanse på skatt, arv, pensjon, generasjonsskifter og landbruksbeskatning.

  • Gry Arvnes
  • Gry Arvnes er siv.øk og stat.aut. regnskapsfører og har bred erfaring fra regnskapsbransjen. Hun har selv drevet regnskapsbyrå i mange år og jobbet som kvalitetsansvarlig i flere byråer. Gry jobber i dag som kvalitetsrådgiver i Qbig. Her bistår hun regnskapsbyråer med kvalitetssikring, etablering av gode rutiner og effektivisering av arbeidsprosesser.

    

  • Stein Hugo Heske
  • Stein Hugo Heske har bred erfaring som stat.aut. regnskapsfører. Innehar solide forståelse av IT-teknologi og langvarige engasjement i etablering og ledelse av selskaper. Partner og kvalitetsleder i Addvant AS. Som teknologiansvarlig i Qbig vil han styrke og sikre at selskapet utvikler seg i riktig retning.

  • Knut Sveen
  • Knut Sveen er statsautorisert revisor og eier/daglig leder av Knut Sveen Consult AS.  Han har bakgrunn fra RSM Norge AS, KPMG og som partner i Sandberg Revisjon AS. Sveen har lang erfaring fra kurs- og undervisningsvirksomhet.

 • Tid

 • Sted

  Gran Canaria, Meloneras