Praktiske opplysninger

Kursavgift

Inkluderer kursmateriell, lunsj, og kaffe. Du oppnår rabatt dersom du eller din bedrift er medlem i Skattebetalerforeningen. Kursavgiften forhåndsfaktureres.

Tid

Våre kurs varer fra 09.00 til 15.45 hvis annet ikke er spesifisert.

Kursbevis

Alle kursdeltakere mottar kursbevis etter avholdt kurs. Dette gjelder alle våre kurs i kurskalenderen.

Påmelding og avbestilling

Påmeldingsfristen er 10 dager før kurstart, men vi tar i mot påmeldinger helt frem til kursdato så sant det er ledige plasser. Ved avbestilling nærmere enn 10 dager før kursstart er påmeldingen bindene og kursavgiften må betales. Avmelding ved legitimert sykdom behandles særskilt.

Endringer/avlysning

Skattebetalerforeningen tar forbehold om at enkelte endringer i kursprogrammet kan forekomme. Ved for få påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurs.

Spesielt om nettkurs

Skattebetalerforeningen tilbyr nettkurs for deg som gjerne vil ha oppdatering, men som ikke har tid til å møte på våre kurs. Nettkursene gir oppdateringstimer og fyller kravene til etterutdanning for regnskapsførere, revisorer og advokater. Etter å ha kjøpt nettkurs har du 6 måneder til å fullføre dette. Etter fullført kurs vil du få tilsendt kursbevis.

For å se nettkurs, klikk deg inn på nettkurset du bestilte, velg påmelding/innlogging. På neste side får du opp to skjemaer, velg eksisterende bruker. Fyll ut med samme e-postadresse og mobiltelefonnummer som ved påmelding. Du mottar et engangspassord per SMS. Fyll inn dette passordet og du er i gang!

Spesielt om kursabonnement

For å kunne bestille og ta i bruk kursabonnement må du eller arbeidsgiveren din være medlem i Skattebetalerforeningen. For å kunne delta på kurs må du melde deg på kursene. Hvis du blir forhindret i møte, må vi vite det 10 dager før kurset holdes. Ved avmelding mindre enn 10 dager før kursstart vil vi fakturere deg for våre faktiske kostnader. Dette gjelder ikke nettkurs.

Som kursabonnent har du tilgang til alle nettkurs på skatt.no. I tillegg kan du delta på alle klasseromskurs som arrangeres i Norge av Skattebetalerforeningen.

Ved gjennomførte kurs mottar du kursbevis.

Kursabonnement er personlig, og kan ikke overdras til andre.