Ny medlemsfordel kan gi bedre økonomisk handlingsrom

Frid-appen gir deg automatisk oversikt over forbruket på tvers av banker. 

Martin Huseby Jensen

Vi i Skattebetalerforeningen er stolt over å kunne hjelpe våre medlemmer med skattespørsmål. Nå har vi inngått et samarbeid med Frid som hjelper med økonomisk oversikt.

Det gir stor trygghet å ha oversikt over økonomien. Det gir stor handlefrihet å ha oversikt over hvor pengene går. Det gir senkede skuldre å vite at økonomien er i orden. Det er her appen Frid kommer inn. 

Som medlem i Skattebetalerforeningen får du 40 kroner i måneden i avslag på basic-abonnementet. 

Frid-appen hjelper deg å ha totaloversikt på pengene dine. Dessuten lager appen også et budsjett for deg automatisk. 

– De fleste av oss har opplevd å ha abonnementer og andre gjentagende utgifter gående uten at vi tenker over dem. De får du nå oversikt over i appen, slik at du kan avslutte det du ikke trenger. Du kan også få felles oversikt med en partner, hjelp med å finne ut hvilke økonomiske prioriteringer som gir deg livskvalitet og en prognose for din økonomiske fremtid, forklarer forbrukerøkonom Guro Sollien Eriksrud i Frid.

– Våre medlemmer er opptatt av økonomi og av økonomisk handlingsrom, vi er sikre på at Frid kan bidra til at flere kan senke skuldrene i større grad, sier markedssjef Kathrine Larsen i Skattebetalerforeningen. 

– Vi i Skattebetalerforeningen er glade og stolte over at Frid vil være en av våre medlemsfordeler, fortsetter Larsen.

Når brukerne har logget seg inn med BankId får de automatisk koblet sammen en oversikt over bankene sine. Appen går da i gang med å organisere kontoene og lager budsjett og sporing av utgiftene. I basic-abonnementet vil appen gi automatisk budsjettforslag. 

Etter hvert vil Frid også lansere et premiumabonnement. I denne vil det blant annet gis tilgang til investeringscoach. I mellomtiden kan du bruke funksjonene og tipsene i appen til å sette av pengene du vil investere

– Frid er i stadig utvikling, og tar gjerne imot ønsker og innspill til forbedringer og nye prioriteringer. Du finner en feedback-knapp inne i appen og kontaktinformasjon på frid.app