Bli med på årets sydenkurs

Sikre deg plass på vårt populære kurs på Gran Canaria – bestill kurs, reise og opphold i dag!

Kathrine Larsen

Vi er klare for kurs på Gran Canaria 20. – 27. november

På årets sydenkurs blir det fokus på gode og relevante kurs som gir godt læringsutbytte. I løpet av uken får du 26 oppdateringstimer. I tillegg blir det som vanlig rom for å nyte sol og varme på beste Gran Canaria.

Vi skal til eksotiske og idylliske Gloria Palace Royal Hotel & Spa på Amadores.

I løpet av uken får du hele 26 oppdateringstimer, og et hyggelig avbrekk fra hverdagen. Det legges opp til fri midt på dagen for sol, bading, sport eller hvile. I tillegg har vi selvsagt tradisjonelle poster som beachparty og festmiddag på programmet. Vi ønsker gamle og nye deltakere nok en gang velkommen til et opphold som vil gi økt kompetanse der rådgiverrollen vil være i fokus. Her vil det også bli anledning til å nyte sol og varme i kombinasjon med faglige og gode diskusjoner med gamle og nye bekjentskaper!

Les mer om kurset og meld deg på her.