SBF Skatteadvokater AS søker advokat

Stig Flesland

SBF Skatteadvokater AS vokser, og søker ADVOKAT til interessante og utfordrende oppgaver i et svært hyggelig miljø. Vi søker etter en erfaren advokat, som vil ha et særlig ansvar for å videreutvikle vår advokatvirksomhet.

SBF Skatteadvokater er heleid av Skattebetalerforeningen. Advokatkontoret er spesialisert innen skatte- og avgiftsrett, og våre ansatte har alle bred erfaring innen området. Vi er syv advokater og rådgivere.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig fordypning.

Målet med ansettelsen er å styrke og profesjonalisere advokatkontoret, og arbeidsoppgavene vil gjenspeile dette. Våre kunder er både privatpersoner og virksomheter.

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra advokatpraksis og som ønsker å jobbe med skatterett og familie- og arverett. Det er en fordel med advokatbevilling, men søkere uten bevilling vil også bli vurdert.

Du må være utadvendt og teamorientert. Det er viktig at du har kommersiell teft, og det er også en fordel om du har egen portefølje.

Trenger du ytterligere opplysninger, kan du ta kontakt med advokat Bård Erlend Hansen på tlf.  22 97 97 00 eller mobil 459 56 171 eller adm.dir Karine Ugland Virik på tlf. 22 97 97 00 eller mobil 906 92 087.

Kortfattet søknad med CV sendes så snart som mulig og senest innen 13. april til beh@skatt.no eller kuv@skatt.no, ev. til Skattebetalerforeningen, Kongens gate 14, 0153 Oslo

Om arbeidsgiveren

SBF Skatteadvokater AS er et advokatkontor eiet av Skattebetalerforeningen, en selvfinansiert interesseorganisasjon med visjon om å gjøre din skattehverdag enklere. Foreningen ble stiftet i 1952, er partipolitisk nøytral, og har hjulpet og veiledet en lang rekke skattytere i 60 år. Vi har ca. 13 000 medlemmer – så vel privatpersoner som næringsdrivende og bedrifter.

Frist

30.04.2020

Ansettelsesform

Fast

Se annonsen på FINN.no