Medlemskap 2020: Bli med oss videre!

Stig Flesland

Foto: Bo Mathisen

Mange av våre medlemmer har spart inn kontingenten – for flere tiår fremover – ved å ta en telefon til vår Skattehjelptelefon. Der sitter våre advokater og rådgivere, som du også ser i media og på kurs, og besvarer dine spørsmål. Uansett om det er bedrifter eller privatpersoner som ringer inn.

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

Den telefonhjelpen kan du også få neste år, men da må du bli med oss videre på laget. Det kan være en svært smart beslutning!

Dette får du som medlem

Du blir medlem i en forening som arbeider hele året for dine rettigheter som skattebetaler, uavhengig av din inntekt, alder eller kjønn. Vi løfter saker av prinsipiell interesse både for personlige skattebetalere og bedrifter, og har vært pådriver for en rekke regelendringer i løpet av de 67 årene vi har eksistert.

Som privatmedlem har du 30 minutter juridisk bistand over telefon, mens våre bedriftsmedlemmer ikke har noen begrensninger på hvor ofte de kan ringe oss gjennom året eller hvor lenge de kan snakke med oss. Hvis du har spørsmål på vegne av kunder kan derfor et bedriftsmedlemskap være en svært god investering!

Hva kan vi hjelpe deg med?
Vi svarer daglig på spørsmål om skatt, avgifter, generasjonsskifter, sparing, pensjon, hvordan drive eget selskap, omorganiseringer, bolig med mer. Medlemskapet inkluderer bistand over telefon, men dersom du skulle ha behov for å møte oss eller få et skriftlig svar kan du også gjøre det – til en fornuftig pris.

Alle bedriftsmedlemmer får automatisk og gratis tilsendt Skattehåndboken, vår årlige bok om skatt og skattemeldingen. Hvis du som er privatmedlem vil ha den, betaler du kun for porto og ekspedisjon. Se mer om dette eller kontakt oss, så får du den tilsendt i slutten av mars.

I løpet av året sender vi ut Skattebetaleren 5 ganger til alle medlemmer og abonnenter. På skatt.no finner du også et arkiv over tidligere utgivelser og hele årganger.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ikke bare post

Det er ikke gitt at du får fakturaen i posten. Som i fjor sender vi våre fakturaer ut elektronisk med Visma Autoinvoice, og selve utsendelsen av fakturaer skjer på følgende måte:

Alle som har avtale om eFaktura med oss, vil få fakturaen opp i nettbanken, og har du åpnet for å motta regninger via VIPPS, så får du også fakturaen dit. Du velger selv om du bekrefter betalingen via Nettbanken eller VIPPS, innbetalingen registreres kun en gang. Har vi e-posten din, men ikke mobilnummeret, og du heller ikke har inngått en eFaktura-avtale med oss, vil du få fakturaen på e-post. Har vi ikke noen av disse opplysningene, sender vi fakturaen med vanlig post.

Betalingsalternativer

Vi anbefaler våre medlemmer og forbindelser å ta i bruk eFaktura, Vipps Regning, eller epostfaktura (PDF). Ønsker du papirfaktura, tilkommer det et gebyr på kr 60,- per faktura.