Avgiftsnytt blir digitalt

Stig Flesland

Skattebetalerforeningen har i en årrekke gitt ut publikasjonen Avgiftsnytt. Dette er et viktig verktøy for alle som jobber med moms.

Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert på epost

Den siste utgaven på papir ble sendt ut rett før jul 2018, og nå har vi endelig fått på plass alle tilgangene og lagt inn et arkiv som foreløpig strekker seg tilbake til 2013.

Slik får du tilgang

Alle abonnenter må nå logge seg på skatt.no for å få tilgang til arkivet og nye saker. For å logge inn trykker du på «Min side» oppe til høyre når du kommer til forsiden av skatt.no. Deretter bruker du eposten dere har registrert hos oss.

Dersom dere ikke har registrert epost, eller ikke husker hvilken, kan dere gjerne kontakte oss på post@skatt.no eller 22 97 97 00.

Har dere glemt passordet, er det bare å be om å få nytt passord ved å bruke «Glemt passord»-tjenesten på skatt.no.

Etter å ha logget inn går du inn på Avgiftsnytt, og kommer rett til et søkevindu. Her kan du søke i vårt arkiv. Du kan filtrere søket avhengig av hva du søker etter eller når det ble publisert.

Enkelt å finne frem

Vi vet at mange har ønsket seg en digital løsning, og tror dette er en god løsning for alle som jobber med moms i det daglige, og som trenger en utfyllende oversikt over rettskilder og avgjørelser.

Vår elektroniske løsning skal være enkel å finne frem i og det skal være enkelt å søke frem det man trenger.

Kjenner du noen som burde ha tilgang til vårt rikholdige arkiv (som fra starten av inneholder over 400 artikler) eller bør holde seg oppdatert på moms – tips dem om oss!