Estoril 2015: Praktiske opplysninger

Stig Flesland

Kursavgift

Medlemmer: kr 9.990,-
Ikke-medlemmer: kr 10.990,-

I kursavgiften inngår kurs med tilhørende pauseservering, kursbevis og kursdokumentasjon.

Reise og opphold

Tid: 14. september – 18. september 2015

Kursdeltaker ordner reise og opphold selv.

Fly:
Både SAS , Norwegian og TAP Air flyr til Lisboa. Prisene starter fra ca. kr 1500,- tur-retur.

Transport

Transport fra flyplassene til Estoril: ca. 25 minutter med tog. Togstasjonen ligger rett ved hotellet. Ellers er det også mulig å bestille taxi fra flyplassen til hotellet. Det koster cirka 50 euro.

Opphold

Kurset holdes på Hotel Palácio Estoril. Her er det også mulig å bo dersom man ønsker det. Det ligger også mange andre hoteller i umiddelbar nærhet. Du booker enkelt hotell på internett gjennom for eksempel hotels.com, booking.com eller expedia.com.

Rompriser Hotel Palácio Estoril:
Standard dobbeltrom ligger på i overkant av kr. 7000,- for perioden 14.-18. september.

Det er lagt opp til fem dager med felles undervisning med fritid på dagtid mandag til torsdag. De som ønsker å delta på felles middag, kan møte opp i resepsjonen kl. 20.00.

Avbestilling

Kursdeltaker har selv ansvar for reise og opphold. Ved avbestilling av kurset, skjer dette kostnadsfritt frem til 25. juni. Ved avbestilling etter dette påløper et gebyr på kr. 1000,-

Dersom kurset avbestilles senere enn 14 dager før kursstart, påløper et gebyr på kr. 2000,-. Ved mindre enn en uke til kurset, betales kursavgiften i sin helhet. Sykdom behandles særskilt.

Fradrag

For kursdeltaker vil reise, kurs- og oppholdsutgifter være fradragsberettiget. Merutgifter for ledsager kan det ikke kreves fradrag for.

Betaling

Faktura blir tilsendt ved påmelding.

Forbehold

Vi tar forbehold om mindre endringer i programmet. Skattebetalerforeningen garanterer at kurset vil bli avholdt. Dersom du har spørsmål er det bare å kontakte oss!

Påmelding

Du kan melde deg på kurset til post@skatt.no, 22 97 97 00 eller fylle ut skjemaet på kursets side. Påmeldingsfrist er 20. august 2015.