Slik finner du frem på nye nettsider!

Stig Flesland

Vi tror du og alle våre andre medlemmer vil ha stor glede av sidene, og vil her vise dere hvordan dere finner frem på nye www.skatt.no.

Men aller først: Hvorfor bytter vi nettside?

Få vårt gratis epost-nyhetsbrev levert rett til din innboks

Svaret kan grovt sett deles i to:

  • Vi vil gjøre det enklere å bruke sidene
  • Vi vil utvide funksjonaliteten i sidene

Det første som vil møte deg når du kommer inn på skatt.no er et slikt skjermbilde:

nye skattno bilde 1

 

Her finner du en fane øverst hvor du finner ulike temaartikler, spørsmål og svar, oversikt over kurs, bokhandel, bli medlem og ikke minst en innlogging til «Min side». Det siste er veldig viktig, for her vil du finne «Min profil», «Mine kurs», «Nyhetsbrev», «Skattebetaleren» og for de som er bedriftsmedlemmer og/eller abonnenter: «Skattenytt».

Under Min profil finner du informasjonen vi har lagret om deg, som for eksempel navn, adresse, epost, telefon og medlemsnummer. Her kan du selv gjøre endringer i for eksempel adresse eller epost. I tillegg kan du her sjekke hvor mange minutter telefonbistand du har igjen på Skattetelefonen.

nye skattno min side

Under Mine kurs finner du nettopp det: Kursene du har gått på hos oss. Det skal også bli mulig å hente frem kursbevis for de forskjellige kursene. Under Nyhetsbrev kan du velge om du vil motta våre nyhetsbrev på epost eller ikke, og du kan også tilpasse innholdet i nyhetsbrevene.

Velger du fanene Skattebetaleren, ja så finner du vårt arkiv av tidligere publiserte blader, mens under Skattenytt vil denne ligge for de som har tilgang til den.

Er du på jakt etter fagstoff vil du finne dette lett fra både forsiden og alle andre sider ved å velge Tema i den øverste menyen.

nye skattno bilde 2

Her finner du de forskjellige temaene, som også er de samme som før. I tillegg har vi lagt inn Skattefolderen og Skattehåndboken under tema, slik at du på en grei måte kan finne frem til både aktuelle satser, beløpsgrenser, skatteregler og praktiske eksempler.

Velger du Spørsmål og svar i toppmenyen kommer du inn til seksjonen der du kan få en mer praktisk gjennomgang av hvordan reglene virker – altså ved å lese konkrete spørsmål og svarbasert på dagens regelverk.

nye skattno bilde 3

Her er inndelingen også etter tema, slik at det skal være enklest mulig å komme frem til det spørsmålet – og svaret – du er på jakt etter.

Vil du tilbake til startsiden kan du hele tiden gjøre det ved å klikke på logoen vår øverst til venstre. I tillegg finner du en såkalt «sti» øverst. Hvis du for eksempel er inne og leser spørsmål og svar om selvangivelsen, vil det stå følgende øverst – med klikkbare lenker som fører deg tilbake til riktig kategori: Hjem/Spørsmål & svar/Selvangivelse

Går du videre til Kurs-fanen i toppmenyen vil du finne vårt tilbud av kurs, både det vi kaller klasseromkurs og vårt utvalg av nettkurs. Du vil også finne mer om vårt tilbud til deg som vil ha oss til å komme til deg for å holde internkurs.

nye skattno bilde 4

Under Bokhandel finner du forhåpentligvis det du trenger av bøker innen skatt, avgift og økonomi. Her kan du lett gruppere våre bøker etter tema og finne frem til det du leter etter. Våre nyhetssaker finner du på forsiden, og i tillegg finner du blogginnlegg når du klikker på Blogg i toppmenyen.

 

nye skattno bilde 5

nye skattno bilde 6

Vil du kontakte oss, enten for skattespørsmål eller andre spørsmål, er det flere muligheter til dette. Kontaktskjemaet ligger til høyre for svært mange av sidene på skatt.no. Ellers vil selvsagt post@skatt.no og 22 97 97 00 fungere som vanlig.

Vi håper ikke det oppstår mange feil når vi lanserer de nye sidene, men forventer likevel at det vil kunne oppstå enkelte problemer. Hvis du oppdager feil håper jeg du kan si fra til oss, slik at vi får rettet opp.

Ellers er det bare en ting å si: Vi håper du blir fornøyd!