Storbykurs i Roma

Bli med på Storbykurs i Roma. På kurset blir du oppdatert på alle relevante nyheter på skatte- og avgiftsområdet for 2024 og 2025 – alt belyst med praktiske eksempler. 

skattebetalerforeningen

Velkommen til Roma og storbykurs!

Vi byr på faglig oppdatering i en av Europas mest sjarmerende storbyer. Her kan du kombinere kurs med kultur, god mat, shopping, behagelig klima og fantastisk arkitektur. Det er lagt opp til to undervisningsdager som totalt gir 14 oppdateringstimer.

 

Vi er så glade for å kunne invitere dere med på Storbykurs i selveste Roma.

Vi byr på faglig oppdatering i en av Europas mest sjarmerende storbyer. Her kan du kombinere kurs med kultur, god mat, shopping, behagelig klima og fantastisk arkitektur.

Det er lagt opp til to undervisningsdager som totalt gir 14 oppdateringstimer. Vi avholder kurset på Radisson Blu GHR Hotel Rome et firestjerners hotell i sentrum av Roma. Les mer om hotellet her: Radisson Blu GHR Hotel Rome

 

 

17. – 18. oktober 2024

På storbykurset blir du oppdatert på alle relevante nyheter på skatte- og avgiftsområdet for 2024 og 2025 – alt belyst med praktiske eksempler. Rådgivning knyttet til personlig eide aksjeselskaper reiser en rekke skattespørsmål, her får du tips. I tillegg blir du oppdatert på aktuelle skatte- og avgiftsmessige spørsmål når det gjelder tap på fordringer. Kurset har en praktisk tilnærming med bruk av eksempler, dommer og uttalelser og vi legger opp til interessante utvekslinger av synspunkter og erfaringer.

 

Gå inn HER og meld deg på Storbykurs i dag.