Trender og utfordringer i regnskap og revisjon

Trender og utfordringer i regnskap og revisjon

Forfatter: Levi Gårseth Nesbakk Kjell Magne Baksaas Torstein Gustavsen (red.) Kjell Magne Baksaas (red.) Torstein Gustavsen (red.) Levi Gårseth Nesbakk1.utgaveISBN/EAN: 9788245025309Utgivelsesår: 2019

499,00 kr

Legg i handlekurv

Regnskaps- og revisjonsfaget gjennomgår for tiden store endringer. En rekke rammebetingelser er endret i løpet av de seneste årene, både som et resultat av ny lovgivning og regulering og på grunn av digitalisering og automatisering.

Trender og utfordringer i regnskap og revisjon er en vitenskapelig antologi som beskriver og diskuterer ulike temaer knyttet til innhold i og konsekvenser av endrede rammebetingelser. Boka behandler blant annet digitalisering av regnskap og revisjon, bruk av profesjonelt skjønn, endrede rammebetingelser i tilknytning til ny kommunelov, styringssystemer og utdanning innen regnskap og revisjon. Boka passer for masterstudenter i regnskap og revisjon, de som forsker og underviser i fagene, ansvarlige for regulering, samt praktikere som har behov for faglig påfyll.

Levi Gårseth-Nesbakk, ph.d., er professor i regnskap ved Handelshøgskolen, Nord universitet og prorektor for utdanning ved Nord universitet. Han er også tilknyttet NTNU Handelshøyskolen.

Kjell Magne Baksaas er statsautorisert revisor og førstelektor ved Universitetet i Sørøst-Norge, Handelshøyskolen.

Torstein Gustavsen er førstelektor i bedriftsøkonomi ved Handelshøgskolen, Nord universitet.

Bidragsyterne til boka er fagansatte ved Nord universitet og Universitetet i Sørøst-Norge.

Anbefalinger