Skattehåndboken 2018/2019

Skattehåndboken 2018/2019

Forfatter: Skattebetalerforeningens rådgivereISBN/EAN: 9788271971397Utgivelsesår: 2019

298,00 kr

Legg i handlekurv

Skattehåndboken er skrevet for deg som privatperson, eller for deg som gir råd til privatpersoner, og er en gjennomgang av relevante regler og fradrag i forbindelse med skattemeldingen.

NB! Medlemmer kan laste ned boken gratis fra «Min Side» og kan i tillegg få boken tilsendt gratis – mot porto/ekspedisjon

Vi har gjort vårt beste for at boken skal være et godt oppslagsverk både når du arbeider med skattemeldingen og også dersom du har skattespørsmål resten av året.

Omfattende

Det første du møter i boken er våre egne skattevettregler samt sjekklister – viktige ting du bør sjekke før du leverer skattemeldingen. For å gjøre det litt enklere for deg, har vi laget ulike sjekklister for ulike livssituasjoner, og en kortfattet gjennomgang av skattefradrag.

I temadelen går vi nøyere inn på de ulike skattereglene som er relevante for deg som privatperson, for eksempel reglene om bil, bolig, pendling og skatteklasse. Her finner du også en fullstendig gjennomgang av aktuelle fradrag.

Vi vet at skatterett kan være vanskelig, og vi har fylt temadelen med en mengde eksempler for å lette forståelsen. Eksemplene er holdt på et enkelt og praktisk nivå.

Spar skatt

Vi har også en gjennomgang av skattemeldingen, post for post, samt at vi viser deg hvordan du kan klage på skatten, hvordan du kan få en bindende forhåndsuttalelse fra skattemyndighetene og hvordan du best mulig kan planlegge skatten din.

Boken blir hvert eneste år brukt aktivt av en rekke av våre medlemmer, samt av rådgivere som bistår enkeltpersoner med skatt og skattemeldingen.

Anbefalinger