KURSABONNEMENT – ALLE KURS

Alle som trenger faglig oppdatering vet at det er et lite lappeteppe å velge seg ut kurs og få alt til å passe inn. Med Skattebetalerforeningens kursabonnement for medlemmer er det nå veldig mye enklere.

kursabonnement Hopp til bestilling

Du betaler 12.990,- og har da tilgang til alle våre kurs – både klasseromskurs og nettkurs – hele kalenderåret. Vi må gjøre et lite unntak, og det er for kurs som arrangeres i utlandet. Ved å tegne kursabonnement har du dermed fri tilgang til alle våre nettkurs og klasseromskurs rundt om i Norge.

For en oversikt over våre kurs, besøk www.skatt.no/kurs

Svært godt tilbud

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på slik at vi vet at du kommer – eller bare bestille nettkurs. Etter endt kurs mottar du kursbevis slik du pleier.

– Vi mener selv at dette er et svært godt tilbud som både sørger for at du får det du må ha – til en rimelig pris – og et tilbud om ekstra påfyll ut over dette – uten noen ekstrakostnad, sier Jan Bangen, advokat og fagansvarlig for kurs i Skattebetalerforeningen, og fortsetter:

– Dermed blir dette et tilbud som sørger for at du, eller ansatte hos deg, får og vedlikeholder skattekompetansen  dere trenger.

Erfaren leverandør

Skattebetalerforeningen har i over 40 år vært kursleverandør for regnskapsførere, revisorer, advokater og bedrifter innen feltene skatt, avgift, rettslære, pensjon og sosiale rettigheter, regnskap og økonomi.

Våre forelesere er svært populære fordi de kombinerer høy kunnskap om faget med en praktisk tilnærming.

Kursabonnement er personlig og kan ikke overdras til andre. Les praktiske opplysninger her.

Kjøp kursabonnement ved å fylle ut skjemaet under eller send e-post til post@skatt.no

  • Pris
  • Ordinær pris: Medlemmer: 12 990,00 kr
 • Timer

  • For regnskapsførere, revisorer og advokater:
  • Kursabonnement gir deg tilgang til alle våre nettkurs og kurs holdt i Norge.
 • Tid

 • Sted

  Nettkurs og alle kurs i Norge

Ja takk, jeg vil tegne kursabonnement - alle kurs!