Årsregnskapet i teori og praksis 2018 (2019)

Årsregnskapet i teori og praksis 2018

Forfatter: Hans Robert Schwencke, Dag Olav Haugen, Kjell Magne Baksaas, Tonny Stenheim, Erik Avlesen-Østli20.utgaveISBN/EAN: 9788205521445Utgivelsesår: 2019

899,00 kr

Legg i handlekurv

Årsregnskapet i teori og praksis er et essensielt oppslagsverk og en veileder for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2018. Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler.

Boken er fullstendig oppdatert i henhold til gjeldende norsk regnskapslovgivning ved utgangen av 2017. Det inkluderer endringer i regnskapsloven, regnskapsstandarder og skattemessig behandling av sentrale regnskapsposter.

Viktige nyheter i årets utgave:

  • Eget kapittel om valuta
  • Omtale av temaet begrenset regnskapsplikt
  • Omtale av digital valuta/kryptovaluta

Årsregnskapet i teori og praksis er først og fremst en praktisk veiledning i utarbeidelse av årsregnskap for regnskapspliktige virksomheter. Den tar opp de fleste faglige problemstillinger som normalt oppstår i arbeidet med årsregnskapet, og viser en rekke løsningsforslag. Den regnskapsmessige og skattemessige behandlingen av de ulike regnskapspostene er holdt atskilt, slik at brukeren får effektive og logiske oppslagsmuligheter.

Anbefalinger