Årsregnskapet i teori og praksis 2016

Forfatter: Hans Robert Schwenke, Dag Olav Haugen, Kjell Magne Baksaas, Tonny Stenheim, Erik Avlesen-Østli18.utgaveISBN/EAN: 9788205498433Utgivelsesår: 2017

869,00 kr

Legg i handlekurv

Årsregnskapet i teori og praksis er et nyttig oppslagsverk og en praktisk veileder for alle som deltar i utarbeidelse, kontroll eller vurdering av norske årsregnskaper og årsberetninger. I emnebehandling har den håndbokens bredde, fagbokens dybde og lærebokens pedagogiske form. Den er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men er også velegnet til undervisningsbruk ved høyskoler og universiteter.

Årsregnskapet i teori og praksis kommer i ny utgave hvert år og  er fullstendig oppdatert i henhold til ny regnskaps- og skattelovgivning. Dette gjelder blant annet alle regnskapsstandarder og skattemessig behandling av sentrale regnskapsposter. I tillegg utvides boken kontinuerlig med nye områder, problemstillinger og eksempler.

Årsregnskapet i teori og praksis gir en lettfattelig og praktisk veiledning i utarbeidelse av årsregnskap for regnskapspliktige virksomheter. Den tar opp de fleste faglige problemstillinger som normalt oppstår i arbeidet med årsregnskapet, og anviser løsningsforslag.

Anbefalinger