Bluewhale Sikker E-post

15% rabatt på veiledende priser på Bluewhale Sikker E-post.

Bluewhale er medlemsfordel hos oss

Bakgrunn for produktet:

EU’s personvernforordning
Bluewhale Sikker E-post hjelper deg å overholde EU’s personvernforordning. Du kan sende persondata, konfidensielle opplysninger og viktige vedlegg enkelt og sikkert.

Den nye personopplysingsloven, basert å EU’s nye personverndirektiv GDPR, setter strengere regler rundt behandling av personopplysninger. Det betyr at man blant annet ikke kan sende personsensitive data som f. eks. fødselsnummer via vanlig e-post.

Bluewhale Sikker E-post hjelper deg å overholde den nye personopplysningsloven på en trygg og effektiv måte. Du og dine kunder kan utveksle persondata og konfidensiell informasjon ved hjelp av en to-faktor sikkerhet basert på kryptering og SMS-pinkode. Med Bluewhale Sikker E-post kan du enkelt sende kryptert informasjon direkte fra din Outlook klient, uavhengig av format og mottakers plattform. Tjenesten er enkel å sette opp og du kommer raskt i gang.

Send sikre og krypterte beskjeder
Det eneste du skal bruke for å sende en sikker og kryptert beskjed med Bluewhale Sikker E-post er din mottagers e-post adresse og mobilnummer.

Hvem kan motta sikker e-post?
Alle kan motta en beskjed sendt med Bluewhale Sikker E-post, og det krever ingen installasjon hos mottaker.

Konfidensiell dialog og utveksling
Bluewhale Sikker E-post gjør det lett å utveksle persondata, konfidensiell informasjon og viktige vedlegg ved hjelp av en to-faktor sikkerhet i form av sikkerhet i SMS-pinkode og kryptering.

Motta sikker e-post fra dine kunder?
Via en link kan dine kunder sende deg sikre eposter uten noen krav til innlogging eller utstyr og eller systemer.

For mer informasjon og bestilling, trykk her

Bluewhale medlemsfordel