Vi søker etter ny kollega

Skattebetalerforeningen søker etter advokat/advokatfullmektig til SBF Skatteadvokater AS.

skattebetalerforeningen logo skattebetalerforeningen
Skattebetalerforeningen søker ADVOKAT/ADVOKATFULLMEKTIG til interessante og utfordrende oppgaver i vårt advokatkontor SBF skatteadvokater AS.Vi er spesialisert innen skatte- og avgiftsrett og våre ansatte har alle bred erfaring innen området. Vi er fire advokater og rådgivere.Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig fordypning. Vi har fleksitid, god pensjonsordning, kollektiv livsforsikring og hjemmekontorordning. Vi holder til i lyse lokaler i Oslo sentrum.

Målet med ansettelsen er å styrke advokatkontoret, og arbeidsoppgavene vil gjenspeile dette. Våre kunder er både privatpersoner og virksomheter, og vi gir spesialisert bistand til fornuftige priser.

Vi ser etter en person som har noen års erfaring med skatterett, gjerne fra offentlig sektor/virksomhet. Jobben passer for deg som liker varierte faglige utfordringer og trives i møte med mennesker. Vårt miljø er uhøytidelig, og for oss er frihet under ansvar sentralt.

Trenger du ytterligere opplysninger, kan du ta kontakt med fagsjef Rolf Lothe på tlf. 22 97 97 00 eller mobil 922 85 923 eller adm.dir Karine Ugland Virik på tlf. 22 97 97 00 eller mobil 906 92 087.

Kortfattet søknad med CV sendes så snart som mulig og senest innen 01.12.23 til rlo@skatt.no eller kuv@skatt.no.
SBF Skatteadvokater AS er et advokatkontor eiet av Skattebetalerforeningen, en uavhengig og frittstående forening som bistår medlemmer med skatte- og avgiftsspørsmål. Foreningen ble stiftet i 1952. Medlemsmassen vår består av både privatpersoner og bedrifter. Skattebetalerforeningen er på skattebetalernes side og jobber aktivt for at rettssikkerheten er god både for privatpersoner og næringsdrivende. I tillegg til å rådgi våre medlemmer i enkeltspørsmål er Skattebetalerforeningen et viktig talerør inn mot myndighetene, og våre høringsinnspill blir lyttet til av skattemyndighetene.